Årets første Flokemarked 22. januar <3

Det er 2023 og vi ønsker å kickstarte året med et Flokemarked fylt med talentfulle unge kreative!

Kl 13-18 søndag 22. januar forvandles Flokelokalet vårt til et magisk marked fylt med fine produkter som våre unge kreative har designet og laget selv.

På dette markedet vil dere finne alt fra vintage, redesign, prints og kunst til håndlagde smykker, hekling og mye mer! Vårt Floke crew lover god stemning, det blir kafé med gode kaker og søtsaker og kanskje vi overrasker dere med en spennende workshop.

Ta med dine venner, kom og finn deg en lokalprodusert skatt og heng med oss på Floke denne søndagen. Hvem vet, kanskje vår Flokefotograf dukker opp og tar Floke Fashion-bilder også <3

Floke Marked

Floke har startet et månedlig markedskonsept, Flokemarked. Flokemarked popper opp en gang i måneden i Oslo, på sommeren i Prinsen Hage og på vinteren på Kulturhuset i Oslo. Markedene huser rundt 25 lokale og nasjonale standaktører hver måned. Flokemarked fokuserer på å gi nye konsepter en sjans hver gang, og har i tillegg til stands også workshops, konserter, filmvisninger og fokus på å henge, bli kjent og å skape community. Standaktørene kan være både små bedrifter og drive på hobbybasis, og markedene har fokus på å vise fram aktører som lager kunst, håndverk, vintage og secondhand. 


Markedskonseptet startet sommeren 2021 og over 100 standaktører og 200 unge kreative har vært med siden start. Flokemarked har også eget Floke crew med frivillige. Over 30 unge har fått jobberfaring gjennom å være med på å arrangere markedene. 


Markedene har blitt populære i byen, og flere standaktører, frivillige og deltakere har reist fra andre byer i landet for å bli med. Markedet har raskt etablert seg som en viktig kulturaktør i byen. Gjennom markedsføring gjennom Tiktok og Instagram har markedet særlig tiltrukket seg en målgruppe på unge mellom 13-30 år. Flokemarked har dermed blitt en viktig og voksende sosial og kulturell begivenhet i Oslo. 

FLOKES JULEMARKED 27. NOVEMBER

På Flokes julemarked ble du omringet av julepynt, glitter, vår egen julekafé, julemusikk og lokalproduserte produkter laget av over 30 små lokale standaktører!

Over 1500 besøkte julemarkedet vårt på FLOKE denne søndagen, og varmet opp til julefeiring med julestemning og lokalproduserte julegaver <3

Flokemarked 16. oktober

Vårt første Flokemarked i eget Flokehjem i Markveien 35b søndag 16. oktober kl 13-18!

Vi fylte hele lokalet vårt på 800kvm med over 30 stands av unge kreative som selger egenlagd keramikk, kunst, design, smykker, vintage, redesign og mye mer. Bli med på neste marked og følg vår Instagram for inspirasjon: @floke.marked

Upcoming markets

Flokes Valentines marked
12. februar 2023

Tidligere venues

Kulturhuset

Prindsen Hage