Neste Flokemarked <3

Flokes januarmarked 28. januar 2024

Floke Marked

Floke arrangerer månedlige markeder der over 30 unge kreative blir håndplukket til å være med og får vise frem og selge det de lager. Det er fokus på mangfold, kreativitet og mangfold og sammen løfter vi opp aktører og gir dem mulighet til å teste sine konsepter og til å bli sett og hørt. På markedene finner man alt fra hjemmelaget keramikk, lokale klesdesignere, vitange og egendesignede smykker til heklede plagg, zero waste strikk, kunst, bøker og heklede kosebamser. Hvert marked gir vi både nye og mer erfarne unge kreative en sjanse og det er fokus på community.

Gira på å være med på marked? Send oss en DM på @flokemarked

Flokes julemarked 26/11

Flokes julemarked var Flokes største marked noensinne med 50 stands! Der var julete, koselig stemning og masse julegavealternativer og det bugnet med talentfulle lokale designere og kreative. Vintageklær, redesign, keramikk, hjemmelagde smykker, workshops og tattoo!

Flokes høstmarked 22/10

Flokes høstmarked var stappet med talentfulle selgere som håndlager keramikk, smykker, klesdesign, vintage, kunst og dumplings! Det var også maleworkshop og the Floke fashion game was on!

FLOKEMARKED 24/9

Floke er tilbake på Kulturhuset og markedet 24/9 var fullspekket med spennende stands av unge kreative i Oslo og du fant alt fra keramikk, kunst og design til vintage, smykker og prints. Talormade var såklart med og ga deg byens beste donuts.

27/8 Flokes største marked noensinne

27/8 hadde vi det største Flokemarkedet noensinne på Kulturhuset. Over 40 stands med med talentfulle lokale designere og kreative. Salg av vintageklær, redesign, keramikk, hjemmelagde smykker, moteshow & konserter!

Flokes PRIDEMARKED 25. juni

Det er sommer, det er Pridemåned og kjærligheten skal feires med Floke denne søndagen i Oslos vakreste hageDet blir konserter, over 30 stands med talentfulle lokale kreative, pridepynt, bar, drikke, workshops, leker, konkurranser, solstoler, planter og alt du måtte drømme om <3

Vintageklær, redesign, keramikk, de nydeligste kaker, glasskunst, hjemmelagde smykker, heklesirkel og mye mer!

Markedet er i samarbeid med Oslo Pride og Ungdomstelefonen <3

Flokemarked 21. mai

Søndag 21. mai kl 12-17 ble Flokelokalet vårt forvandlet til et magisk marked fylt med vakre produkter som våre unge kreative har designet og laget selv. På dette markedet fantes alt fra vintage, strikk, redesign, keramikk, prints og kunst til håndlagde smykker, hekling og mye mer!

Takk for at dere tok med dere familie og venner og kom og delte denne fine markedsdagen med oss <3

Flokes vårmarked 26. mars

Våren er i luftenDet feirer vi på Flokes vårmarked 26. mars. Våre lokaler blir fylt med spennende stands, lokalproduserte produkter, workshops og mye mer! Ta med deg familie og venner og kom og del denne fine markedsdagen med oss <3

Floke valentines marked 12.februar

Årets valentines marked holdt til i vårt kjære Flokehjem i Markveien 35b. Her var lokalet fult med nydelig valentines dekorasjoner, musikk og donuts <3

Unge kreative mennesker hadde stands hvor de solgte alt fra egenlagd kunst, keramikk, smykker, redesign, vintage og mye mye mer. I tillegg kunne man ta tatovering og tannsmykking!

Bli med på neste marked <3

@floke.marked

FLOKES JULEMARKED 27. NOVEMBER

På Flokes julemarked ble du omringet av julepynt, glitter, vår egen julekafé, julemusikk og lokalproduserte produkter laget av over 30 små lokale standaktører!

Over 1500 besøkte julemarkedet vårt på FLOKE denne søndagen, og varmet opp til julefeiring med julestemning og lokalproduserte julegaver <3

Flokemarked 16. oktober

Vårt første Flokemarked i eget Flokehjem i Markveien 35b søndag 16. oktober kl 13-18!

Vi fylte hele lokalet vårt på 800kvm med over 30 stands av unge kreative som selger egenlagd keramikk, kunst, design, smykker, vintage, redesign og mye mer. Bli med på neste marked og følg vår Instagram for inspirasjon: @floke.marked

Tidligere venues

Kulturhuset

Prindsen Hage