Upcoming markets -Save the dates <3

25 juni 2023
PRIDEMARKED

23 juli 2023

27 august 2023

17 september 2023

22 oktober 2023

12 november 2023

10 desember 2023
Flokes julemarked!

Floke Marked

Floke har startet et månedlig markedskonsept, Flokemarked. Flokemarked popper opp en gang i måneden i Oslo, på sommeren i Prinsen Hage og på vinteren på Kulturhuset i Oslo. Markedene huser rundt 25 lokale og nasjonale standaktører hver måned. Flokemarked fokuserer på å gi nye konsepter en sjans hver gang, og har i tillegg til stands også workshops, konserter, filmvisninger og fokus på å henge, bli kjent og å skape community. Standaktørene kan være både små bedrifter og drive på hobbybasis, og markedene har fokus på å vise fram aktører som lager kunst, håndverk, vintage og secondhand. 


Markedskonseptet startet sommeren 2021 og over 100 standaktører og 200 unge kreative har vært med siden start. Flokemarked har også eget Floke crew med frivillige. Over 30 unge har fått jobberfaring gjennom å være med på å arrangere markedene. 


Markedene har blitt populære i byen, og flere standaktører, frivillige og deltakere har reist fra andre byer i landet for å bli med. Markedet har raskt etablert seg som en viktig kulturaktør i byen. Gjennom markedsføring gjennom Tiktok og Instagram har markedet særlig tiltrukket seg en målgruppe på unge mellom 13-30 år. Flokemarked har dermed blitt en viktig og voksende sosial og kulturell begivenhet i Oslo. 

Flokemarked 21. mai

Søndag 21. mai kl 12-17 ble Flokelokalet vårt forvandlet til et magisk marked fylt med vakre produkter som våre unge kreative har designet og laget selv. På dette markedet fantes alt fra vintage, strikk, redesign, keramikk, prints og kunst til håndlagde smykker, hekling og mye mer!

Takk for at dere tok med dere familie og venner og kom og delte denne fine markedsdagen med oss <3

Flokes vårmarked 26. mars

Våren er i luftenDet feirer vi på Flokes vårmarked 26. mars. Våre lokaler blir fylt med spennende stands, lokalproduserte produkter, workshops og mye mer! Ta med deg familie og venner og kom og del denne fine markedsdagen med oss <3

Floke valentines marked 12.februar

Årets valentines marked holdt til i vårt kjære Flokehjem i Markveien 35b. Her var lokalet fult med nydelig valentines dekorasjoner, musikk og donuts <3

Unge kreative mennesker hadde stands hvor de solgte alt fra egenlagd kunst, keramikk, smykker, redesign, vintage og mye mye mer. I tillegg kunne man ta tatovering og tannsmykking!

Bli med på neste marked <3

@floke.marked

FLOKES JULEMARKED 27. NOVEMBER

På Flokes julemarked ble du omringet av julepynt, glitter, vår egen julekafé, julemusikk og lokalproduserte produkter laget av over 30 små lokale standaktører!

Over 1500 besøkte julemarkedet vårt på FLOKE denne søndagen, og varmet opp til julefeiring med julestemning og lokalproduserte julegaver <3

Flokemarked 16. oktober

Vårt første Flokemarked i eget Flokehjem i Markveien 35b søndag 16. oktober kl 13-18!

Vi fylte hele lokalet vårt på 800kvm med over 30 stands av unge kreative som selger egenlagd keramikk, kunst, design, smykker, vintage, redesign og mye mer. Bli med på neste marked og følg vår Instagram for inspirasjon: @floke.marked

Tidligere venues

Kulturhuset

Prindsen Hage