Om Floke

Floke er en ideell organisasjon som lager plattformer der unge kreative kan få komme og lære, dele og vise frem sin kunst. Floke ønsker å tilgjengeliggjøre fysiske og digitale inspirerende møteplasser der likesinnede kan møtes og selge og dele kreativitet, skaperglede, vise frem sine talenter og selge egne produkter. 

FLOKE MARKED

Floke arrangerer månedlige markeder der over 30 unge kreative blir håndplukket til å være med og får vise frem og selge det de lager. Det er fokus på mangfold, kreativitet og mangfold og sammen løfter vi opp aktører og gir dem mulighet til å teste sine konsepter og til å bli sett og hørt. På markedene finner man alt fra hjemmelaget keramikk, lokale klesdesignere, vitange og egendesignede smykker til heklede plagg, zero waste strikk, kunst, bøker og heklede kosebamser. Hvert marked gir vi både nye og mer erfarne unge kreative en sjanse og det er fokus på community.

Gira på å være med på marked? Send oss en DM på @flokemarked

FLOKE STUDIO

Høst 2023 startet vi opp et nytt konsept på Nydalen Fabrikker: Floke Studio. 8 studioplasser designet i et åpent arbeidsfellesskap for unge talentfulle kreative i Oslo som sammen danner Flokes kreative community. Et studio der det produseres og skapes, og der vi i løpet av høsten starter opp workshops der man kan komme å lære og skape ilag.

Ser du etter studioplass? Vi har fortsatt et par ledige plasser. Kontakt oss for mer info på DM på @flokeorg

 

Floke Crew

Floke crew er Flokes fantastiske frivillige crew som er med å jobbe på Flokemarkedene som arrangeres en gang i måneden. Hvert marked har ca 10 frivillige, og det rulleres på frivillige slik at nye får mulighet til å få arbeidserfaring ved ulike oppgaver innen kulturarrangering. Floke er et community som ønsker å ta vare på sine fine frivillige, og for Floke crew arrangeres det sosiale events. 

Vil du være frivillig i Floke crew? Send oss en dm og skriv litt om deg selv og din motivasjon for å være med å arrangere Flokemarked.