Bli frivillig i Floke crew

Floke crew er Flokes fantastiske frivillige crew som er med å jobbe på Flokes events. Du kan være med å jobbe på våre markeder, workshops og popup-events. Som frivillig får du være med i Flokes nettverk og du får arbeidserfaring innen kulturproduksjon. Du får også tilgang til Flokes sosiale events. 

Vil du være med i Floke crew? Send oss en dm og skriv litt om deg selv og din motivasjon for å være med å arrangere Flokemarked.

Selg på marked

Floke arrangerer månedlige markeder der over 30 unge kreative blir håndplukket til å være med og får vise frem og selge det de lager. Det er fokus på mangfold, kreativitet og mangfold og sammen løfter vi opp aktører og gir dem mulighet til å teste sine konsepter og til å bli sett og hørt.

Test ditt brand og bli med å selge egne design på et av våre Flokemarkeder.

Send forespørsel på DM

Hold en workshop

Er du gira på å dele din kunnskap og få betalt for det? Bli med i vårt community og hold workshops i et fag du er lidenskapelig engasjert i. Vi gir deg mulighet til å lære bort din craft til unge kreative i et sosialt og inspirerende miljø. Send oss en mail og fortell om hva du ønsker å formidle så setter vi sammen opp en workshop som er lavterskel og inkluderende og du blir en av Flokes kursholdere.

Kontakt oss

Lei studioplass

Er du en ung designer som ønsker å profesjonalisere ditt brand? Hos oss kan du leie studioplass. Her får du tilgang til din egen arbeidsstasjon der du kan skape og utvikle dine kreativ prosjekter. Med tilgang til vårt studio blir du del av vårt community.

Kontakt oss