Bli frivillig i Floke crew

Floke crew er Flokes fantastiske frivillige crew som er med å jobbe på Flokes events. Du kan være med å jobbe på våre markeder, workshops og popup-events. Som frivillig får du være med i Flokes nettverk og du får arbeidserfaring innen kulturproduksjon. Du får også tilgang til Flokes sosiale events. 

Vil du være med i Floke crew? Send oss en dm og skriv litt om deg selv og din motivasjon for å være med å arrangere Flokemarked.

Selg på marked

Floke arrangerer månedlige markeder der over 30 unge kreative blir håndplukket til å være med og får vise frem og selge det de lager. Det er fokus på mangfold, kreativitet og mangfold og sammen løfter vi opp aktører og gir dem mulighet til å teste sine konsepter og til å bli sett og hørt.

Test ditt brand og bli med å selge egne design på et av våre Flokemarkeder.

Send forespørsel på DM

Hold en workshop

Er du gira på å dele din kunnskap og få betalt for det? Bli med i vårt community og hold workshops i et fag du er lidenskapelig engasjert i. Vi gir deg mulighet til å lære bort din craft til unge kreative i et sosialt og inspirerende miljø. Send oss en mail og fortell om hva du ønsker å formidle så setter vi sammen opp en workshop som er lavterskel og inkluderende og du blir en av Flokes kursholdere.

Kontakt oss