Book din neste workshop her

Gjør en uforpliktende booking til din neste workshop hos oss. Vi samarbeider med et stort nettverk av kreatører og sammen skreddersyr vi workshops til dine behov. Send oss en mail om hva du ønsker og ser for deg. Vi tar kontakt med deg så snart vi har sett på bookingen, og kommer tilbake med et pristilbud og forslag til veien videre.

Kontakt oss for booking

  • Glassmaling

    I samarbeid med vår talentfulle kreatør Ingrid med sitt brand WildflowerOslo tilbyr vi workshop i glassmaling. Dette er en workshop som er lavterskel og engasjerende. Workshopen kan tilpasses dine behov. Alt utstyr inkludert. Varighet ca 2-3 timer. Opptil 30 deltakere.

  • Akvarellmaling

    I samarbeid med vår erfarne kursholder og kunstner Guro med sitt brand TegneGuro arrangerer vi workshop i akvarell. Guro tar deg med steg for steg og lærer deg en introduksjon til akvarellens magiske verden. Enkelt og gøy for aldre kjønn og aldre. Alt utstyr inkludert. Varighet ca 2-3 timer. Opptil 15 deltakere.

  • Sy-workshop

    Gira på å lære å sy, men har ikke hatt ork til å sette i gang selv? Book et sykurs med oss og vi lærer deg alt du trenger til å sette i gang! Vi starter med å tre symaskinen og vips så har du sydd din første scrunchie! Workshopen er sosial og gøy og for nybegynnere innen sying. Alt utstyr inkludert. Varighet ca 2 timer. Opptil 8 deltakere.