Møt Floke Studio sine designere

William - MAILLIW

William er motedesigner og driver sitt eget klesbrand MAILLIW. På Floke Studio designer og produserer han sine klesdesign. De lages kun ut av gjenbrukstekstiler og han inspireres av havet. Han samerbeider med Prisløs i Oslo og selger sine redesign der og på Omatte på Vestlandet.

William studerer klesdesign på Esmod i Oslo og har avgangsutstilling til våren. Han har erfaring med motefotografi og har vært assistent til Rawdah. Han har hatt sine plagg på artister som Gabrielle og Myra.

@mailliwbywilliam

Maliha - Em. Issive

Maliha jobber innenfor ulike estetiske uttrykk og på Floke Studio planlegger og produserer hun sine arbeider. Hun henter mye av inspirasjonen sin fra tiden i London der hun bodde de siste årene.

Em.Issive er hennes brand og da hun var med på Flokemarked i januar solgte hun prints som hun har laget i Floke Studio.

I 2024 har hun store planer om å utvikle sitt brand videre. Dette inkluderer å fortsette å utforske visuell kunst, samtidig som hun tar nye skritt innen styling og design, for å berike brandet med en bredere kreativ tilnærming.

@em.issive

Erica - Bernt Knitwear

Erica er designer og opptatt av miljøet. Hun jobber for en mer miljøvennlig moteindustri og har laget en zero waste - kolleksjon der hun har strikket 10 gensere ut av hennes eget restegarn. i 2024 ga hun ut sin første bok og lærer deg hvordan du kan gjøre det samme.

På Floke Studio jobber hun med å utarbeide mønstre, strikke og produsere og lage innhold til soMe.

@bernt_knitwear

Emma - Emmafrisli

Emma er superkreativ og lager sin helt egen unike estetiske verden som glitrer og har sterke farger. Hun både strikker, maler og syr og lager sine egene design og mønstre. Med sitt brand Emmafrisli selger hun både mønstre og plagg som hun lager selv på Floke Studio.

Emma har vært med på flere Flokemarked og Strikkernes marked. Hun har også nettside der hun selger sine produkter.

@emmafrisli

Silje - Sillie

Silje er kunstner og maler sine arbeider på Floke Studio. Munch er en av hennes store inspirasjoner og hun maler uttrykksfullt med mye farger. Hun fascineres av mennesket og maler ofte sine venner, relasjoner og seg selv i ulike sinnsstemninger.

Silje har hatt fire soloutstillinger og selger sine malerier og prints i København. Hennes nyeste utstilling er på Dead Poets i Oslo 7.-14. februar.

@sillie